onsdag 22 maj 2013

What the FAQ?!

Hittade den här länken på Olympiagolfens hemsida. Orkar (hinner) inte läsa allt men undrar om det är samma olympiagolf som på Sveriges bästa golfklubb tydligen är schemalagd att spelas nu i helgen? Det hela verkar krångligt. Det blir nog fiske istället.

2 kommentarer:

  1. Ser det lite grand som en prestation att inte hittills uppfattat vad Golfförbundets storsatsning Olympiagolfen är.Om detta kan betraktas som en överraskning är det lätt att inse att det praktiskt taget är omöjligt att få fram information.Spela på lördag och sedan spela lite då och då.Registrera dina ronder och de 5 bästa räknas.Däremot är det fler klasser än två och poängbogey.Så lite fel är det i vår egen tävlingskalender.//Willy

    SvaraRadera
  2. OK, så om man inte vet så har man sig själv att skylla och kan inte räkna med att begriplig info ska finnas lätt tillgänglig? Tja, det är ju också ett sätt att se på saken och du är uppenbarligen inte ensam om det. Måste man spela på lördag eller söndag för att få vara med? Är det något speciellt, ur olympiagolfperspektiv, med den kommande helgen? Om man kan spela när man vill begriper jag (säkert mitt eget fel!) varför det står Olympiagolfen i vår tävlingskalender. Jag är antagligen för korkad och ouppmärksam för att spela olympiagolf.

    SvaraRadera