torsdag 30 maj 2013

Går det för långt?


Upplever du att du slår för långt? I så fall kan det kanske vara en god idé att spela med sk rangebollar. De är nämligen ofta gjorda för att gå kortare än vanliga bollar (eftersom det är svårt att få plats med tillräckligt långa ranger annars och då det blir dyrt om alltför många bollar slås bort). De bollar som används på vår range går ungefär 15% kortare än en normal golfboll. Skillnaden är större vid slag med längre klubbor och mindre vid slag med korta klubbor. Tycker du att din nya fina driver går 30 meter för långt kan det alltså avhjälpas om du väljer att spela med en rangeboll istället för en ProV1:a. Fast då ska den naturligtvis tillhöra dig. att spela med bollar man stulit från driving rangen är lågt.


2 kommentarer:

  1. Tjabba Herman, folk som lirar på rangebollar borde plockas av banan direkt och bli portade säsongen ut. Om man har tänkt tanken att det vore smart att spela på rangebollar så är mitt råd följande: Tag ett 2 veckors uppehåll och sen är det bara att sluta spela golf.

    Mvh Legenden

    SvaraRadera
  2. Egenntligen är det helt obegripligt att en rangeboll ens kan hamna i bagens bollficka. Man undrar om de som råkar ut för sådant beter sig likadant i shopen. Eller i kiosken...

    SvaraRadera