torsdag 16 maj 2013

Morgonpasset


Vaknade tidigt med tramp i benen. Tyckte att det var lika så bra att cykla ut till klubben en vända för att få litet frisk luft före frukost. En kamera fick hänga med.


En helt underbar morgon! På Gamla banan började gubbarna och damerna som spelar den sk torsdagsgolfen att samlas och en annan gubbe med dam hade hela Nya banan alldeles för sig själva.


Nya banan ser verkligen inbjudande ut nu. Snyggt klippt! Det ska bli kul att gå runt den sk Roslagsslingan (niohålaren) med höghandicaparna i kväll.


Blåsipporna fick ju aldrig någon riktig chans i vår innan vitsipporna tog över. Nu är redan gullvivorna utslagna. Snart är det sommar på riktigt. Någon kommenterade att jag gick i shorts och upplyste mig om att det inte är sommar riktigt än. Må så vara men under min promenad på Nya banan såg jag mygg så snart är shortssäsongen över. det gäller att passa på!


Lövsprickningen är redan överstökad för de flesta träden runt banan och till och med ekarna börjar grönska. Fast någon huggorm har jag inte lyckats hitta än...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar