torsdag 5 maj 2011

Torsdax?


Vädret inte så inbjudande ut när jag stannat bilen på parkeringen men ändå var det redan fullt med såväl bilar som golfare. Orsaken var naturligtvis att seniorerna (H55+) kallat till säsongsupptakt. Alltså formligen kryllade det av gubbar.




En gubbe - som var klädd för vädret och som inte klagade - träffade jag vid ettans fairway. Det var Lasse Norblad som höll på att återställa efter att man brutit bort en massa stora stenar. Enligt Lasse så har vi hittills haft väldig tur med vädret: Efter snösmältningen torkade det upp snabbt, nu får vi litet lagom med väta och till veckoslutet kommer värmen. Låter hur bra som helst så några stänk under dagens scramble får gubbarna helt enkelt ta.




Om vädret alltså inte var särdeles inbjudande så var det stora famnen inne i klubbhuset. Kaffe och mackor och sedan hälsade Bengt Näslund alla (och särskilt de nyaste gubbarna) välkomna.


I gårdagens inlägg förmodade jag att Onsdax är klubbens största tävling. Den andra uppenbara kandidaten till den titeln är naturligtvis seniorernas torsdagstävling (i vart fall om man lägger ihop gubbarna med damerna, vilket man gör de flesta torsdagar).




Idag var tydligen inte en sådan torsdag för medan restaurangen var knökfull med gubbar så satt en handfull damer och fikade i spikskobaren. De var å andra sidan betydligt mer fotogeniska än gubbarna så jag lägger ut en bild på dem istället.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar