lördag 28 maj 2011

Två upp för Martin


Martin är nu två upp i vår pågående prestigekamp i samband med de banvandringar vi gör i samband med nybörjarutbildningen. Vi håller nämligen, i det tysta (tills nu), på med en liten kupp. Vi lär nämligen de nya golfarna att spelarna golf på rätt sätt, dvs att spela match, snarare än att hålla på och nöta med poängbogey och scorekort. Får vi bara några decennier på oss så kan vi nog åstadkomma någon slags paradigmskifte inom den svenska golfen.






Himla kul är det att få träffa så många nya, entusiastiska, golfare. Vill du också träffa dem så är det bara att ställa upp som fadder. I morgon kl 15.00, till exempel. Det är bara att ta med klubborna och komma! Passar inte just den tiden så kan du kontakta Gunilla Karlsson (eller säga till i receptionen) och anmäla ditt intresse.


Martin verkar, förresten, vara en mycket bra instruktör. Det har jag hört från flera håll (och inte bara från nybörjare) men jag tänker inte skriva det här. Då kanske han blir mallig. Det räcker (och blir över) att han lyckats tvåla till mig två gånger på raken i match.


Jag ser fram emot nästa banvandring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar