tisdag 19 april 2011

Roslagsvår - en lägesrapport 9

När det är full aktivitet på parkeringen redan strax efter klockan åtta en tidsdagmorgon kan man nog anse att säsongen på Sveriges bästa golfklubb har börjat. De som inte tränat inomhus under vintern, deltagit i VinterTouren eller kanske tillbringat en eller annan vecka på gröna banor söderut har nu bråttom att hitta svingen och bollträffen innan helgen (då ju artonhålsbanan öppnas).










Själv slog jag bollar på driving rangen en stund innan det var dags att bege sig till kontoret. Leif Modin har fräschat upp rangen i vår och lyxat till det med nya mattor. Det gick, för övrigt, precis lika illa att slå från dem som det gjorde från de gamla men det var nog inte mattans fel. Inte bara.



Dessutom så har Leif ordnat med fler mål att skjuta prick på och inte bara det: Han har också mätt upp avstånden till alla dessa mål och gjort en skylt där dessa finns angivna. Det påstod han i alla fall för ungefär en vecka sedan då han frågade om jag sett den. Nej, svarade jag. Leif kom då på att han inte satt upp skylten på bollautomaten ännu utan att den fortfarande låg kvar i hans bil. På den vägen är det, men jag gissar att han tar sig samman och sätter upp den till på fredag?





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar