torsdag 14 april 2011

Inbjudan

Handicap- och utbildningskommittén
inbjuder till
tre regelkvällar/banvandringar

(under ledning av Herman Johnell) för medlemmar i Roslagens GK som vill få litet bättre koll på vissa enkla (och några inte så alldeles) enkla regelfrågor. Om det inte är alltför uselt väder så går vi ut på banan en stund för att demonstrera regelfrågorna handgripligt och i annat fall så sitter vi inne i klubbhuset.

Följande ämnen kommer att behandlas. Varje träff beräknas ta en dryg timme. Vi håller på så länge som det behövs/är roligt.

Avgiften för deltagande är 50 kr/kväll eller 100 kr för alla tre kvällarna. Ingen föranmälan krävs utan det är bara att dyka upp vid klubbhuset på utsatt tid. Eventuella frågor hänvisas till receptionen.

Måndagen den 2 maj kl 19.00 (ca)
1. Allt du behöver veta om hinder. Vad är ett hinder, egentligen? Vad får man göra och inte göra om bollen ligger i ett sådant?

Måndagen den 9 maj kl 19.00 (ca)
2. Diskad? Den allvarligaste plikt du kan råka ut för är att bli diskvalificerad. Många golfare begår (oftast utan att vara medvetna om det) regelbrott som innebär diskvalifikation i stort sett varje rond.

Måndagen den 23 maj kl 19.00 (ca)
3. Reglerna kan rädda din score. Om hur du kan ha nytta av reglerna (eller snarare av att kunna dem och att förstå hur du kan använda dig av dem).

VÄLKOMMEN att hänga på en eller flera av dessa träffar! Blir det lyckat så kör vi kanske en repris senare under säsongen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar