fredag 2 mars 2012

Finns det inga knäppisar i klubben?


Lugn, det är inte fråga om något brott mot vår nya(?) värdegrund och det ligger alls inget förklenande i uttrycket i rubriken. Vad jag efterlyser är fotograferande medlemmar. Sådana som inte bara äger en kamera utan som också har den med sig och använder den. Som knäpper, alltså. Knäppisar, kort sagt.


Anledningen till att jag ställer frågan är att vi fick in väldigt få bidrag i fototävlingen "Månadens bild" i januari. I februari fick vi in betydligt färre. Såvitt jag vet så fick vi inte in ett enda.


Så: KOM IGEN! Bilderna finns där ute! Ut med er bara! Och om ni inte vill gå ut i det vackra vårvintervädret så leta igenom era hårdiskar, minneskort, fotoalbum, byrålådor etc etc. Alla bidrag beaktas. Riktiga fotografier (dvs sådana som är tagna med film) kan digitaliseras (scannas) och det vore verkligen intressant att få tillgång till sådana historiska dokument. Sveriges bästa golfklubb är ju snart ett halvsekel och åtminstone en jurymedlem kommer att behandla även gamla gulnade bidrag välvilligt. 


Är det, förresten, någon som har gamla gulnade kort som är intressanta så finns kanske negativen kvar? Hör gärna av er till mig i så fall (herman.johnell@gmail.com).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar