söndag 8 mars 2015

Vasaloppssöndag på Sveriges bästa golfklubb


Det var full fart idag såväl på den tillfälligt öppna driving rangen som ute på Nya banan. Plusgrader hela natten och sol och friska vindar hela dagen tog hårt på de sista resterna av snö och is. Håller det i sig så lär Örjan se till att det skärs hål och sätts ut flaggor på de ordinarie greenerna till senare i veckan.



Driving rangen är, som sagt, öppen och lär komma att vara det några dagar ytterligare men framåt slutet av veckan lär förberedelsearbetet för att kunna installera den nya bollmaskinen komma igång och den första av dessa förberedelser är att lyfta bort den gamla (dvs befintliga) maskinen så att man kan komma åt att riva den kur den står i och gjuta en ny (större) betongplatta. Det kommer säkert att bli kanonbra när allt är färdigt men är svårt att undvika ett kortare tekniskt avbrott innan allt är på plats.



Men vem bryr sig? Vem vill stå på en rangematta och slå sig trött när det ser ut så här ute på banan? Och snart kan man stoppa ned puttern i bagen också. Det artar sig till en ny golfsäsong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar