lördag 10 september 2011

Vilket getingbo!


Egentligen så är det rätt festligt. I går blev den söta Hannah (i repan) utskälld av en äldre medlem som hade synpunkter på att det var startförbud på grund av en juniortävling. Så gerontofierad är tydligen Sveriges bästa golfklubb att H 55-touren ses som en angelägenhet för ungdomar.




Nå, idag var det hursomhelst skarpt läge. Ynglingarna gick ut för att avgöra det hela. På bilden ovan ser ni ledarbollen på tvåans green.




Eftersom (sades det i alla fall) det var duktiga pojkar som var ute så stor jag rätt länge vid tolvans green. Till sist var det en spelare som inte siktade mot kärringhörnan och (faktiskt) träffade greenen. Till vänster i bild kan man se bollen efter första studsen.




På bilden här ovan kan ni se slutsegraren - Tomas Persson - slå ut på trean.  Han vann tävlingen och en röjsåg (eller om det var en trimmer). Det där begrep jag aldrig riktigt. Borde man inte gett det priset till någon som oftare var i ruffen?




Fast det är klart. Han fick väl välja först från det dignande prisbordet och kanske redan hade en brandsläckare och inte gillar knäckebröd...




Hur det hela slutade kan ni själva läsa här ovan.


Foto: Owe Ladin



Örjan blev bästa rospigg. Han och Ann skulle hem och festa på korv och vin (sa han i alla fall).




Till sist (vi har kommit till eftertexterna nu) bör (bland många hårt och förtjänsfullt jobbande medlemmar i Sveriges bästa golfklubb) Sören Andersson nämnas. Utan honom hade det inte varit något startförbud. Varken igår eller idag. Det var alltså han (och inte Hannah) som borde fått utskällningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar