måndag 10 september 2012

Lägesrapport från niohålsbanan


Nu är hela niohålsbanan spelbar igen bortsett från hål sex som fortfarande står under vatten. Sjuan spelas kortare än vanligt från gul tee men det tycker nog vissa är en fördel... Hur som helst så är det inga problem att ta sig över diket mellan tvåan och trean men se upp så att ni inte råkar trampa på brovakten...



Dessvärre verkar det inte hända någonting med vattnet på sexan. Det har varit bedrövligt hela säsongen, även innan det senaste regnet kom, och de gånger banpersonalen kunnat köra med sina maskiner som det är tänkt kan nog räknas på ena handens fingrar. Torrt har det inte varit någon gång utan det har pendlat mellan vattensjukt och översvämmat. 

Kan det vara så illa att det inte är något fall i diket som ska leda vattnet vidare från banområdet? Att diket som leder vatten till banan fungerar är tydligt. Rykten går om att någon ska ha tömt en damm uppströms och stämmer det så verkar det vattnet ha stannat här. Min uppfattning är att det blivit sämre med åren men så här illa kan jag inte minnas att det någonsin varit. Hur det blir om vattnet är kvar när vintern kommer vill jag inte tänka på. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar