onsdag 5 september 2012

"Det blir spel i morgon!"



"Det blir spel i morgon!" slog banchefen Örjan fast när jag träffade honom vid Sved tidigare i morse.



Alla som oroat sig över gu... kategoriKM för de äldre medlemmarna i Sveriges bästa golfklubb kan alltså andas ut och istället se över sina golfskor, för 100%-igt vattentäta sådana lär behövas om det ska bli någotsånär njutbart att klafsa runt artonhålsbanan...

OBSERVERA att ovanstående INTE är någon officiell information från klubben utan min egen bedömning! För tillförlitlig information hänvisas till klubbens hemsida. 


Värst är det på åttonde hålet men det kan förbättras rätt mycket till i morgon. Torrt lär det dock inte hinna bli. Enligt Örjan rinner det undan riktigt bra i dikena.



Rinner undan riktigt bra i dikena gör det dessvärre inte på niohålsbanan. Tvärtom, skulle jag vilja säga, för jag kan ta gift på att det var mera vatten där i morse än vad det var i förrgår. Även det område där det vid tidigare översvämningar anordnats en provisorisk green på sjätte hålet står nu under vatten och det är fortfarande inte möjligt att ta sig från andra till tredje hålet.



Oroande, irriterande och synd för annars ser banan väldigt inbjudande ut. Det finns flera hål som utan vidare är spelbara men svårigheterna att ta sig runt på ett rimligt sätt ställer till det. Att håla ut på ettan för att sedan gå till femman och därifrån till en avkortad sjua eller direkt till åttonde tee är naturligtvis fullt möjligt men ter sig inte särskilt lockande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar