söndag 20 mars 2011

Omnia tempus habent


OBS! VI HAR NU BESLUTAT ATT KÖRA INOMHUS ÄVEN SÖNDAGEN DEN 27 MARS! OAVSETT VAD SOM STÅR I DET HÄR INLÄGGET SÅ SES VI ALLTSÅ, SOM VANLIGT, PÅ GOLFPUNKTEN KL 15.00!!! MEN GE INTE UPP! VÅREN KOMMER!

Omnia tempus habent, som de gamla grekerna  romarna sa, eller var sak har sin tid, som vi säger. Att träna golf inomhus har sin tid. Att spela golf utomhus har sin tid.




Egentligen så är det alldeles självklart. Golf är en utomhussport. Och snart är våren här nu är det äntligen vår!




Medlemsträningen kommer naturligtvis att fortsätta men nu är det slut, punkt och finito med att stå och slå bollar in i en vägg. Det var jättebra så länge det var snö och kallt men ändå en nödlösning (som så mycket på våra breddgrader). Vi fortsätter naturligtvis (man ska ALDRIG ändra ett vinnande koncept!) men till Golfpunkten säger vi tack för den här gången!










Planen är, med andra ord, att vi ska träna nästa söndag men att vi då ska vara utomhus. Exakt var vet vi inte ännu. Det beror på vädret och andra faktorer som det inte är så alldeles enkelt att med säkerhet förutse. Förhoppningsvis så finns det nästa helg en öppen driving range i närheten (vår egen lär, i bästa fall, vara ett träsk) eller så hittar vi på något annat. Ni får helt enkelt gå in och läsa bloggen (eller kolla på Sveriges bästa golfklubbs hemsida).





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar