söndag 12 juni 2016

Eller...

...så kunde man ju, OM man nu absolut måste ha tävlingarna på förmiddagen och med kanonstart lägga dem på Nya banan. Den banan är underutnyttjad och dess popularitet och status bland Sveriges bästa golfklubbs medlemmar (och TK) behöver höjas. Att göra så vore, åtminstone i min värld, en win/win-situation. kanonstartsivrarna får hållas med sitt, Gamla banan skulle ändå vara fullbokad (vilket skulle generera goda greenfeeintäkter) och klubbhus området, inbegripet shop och krog, skulle krylla av folk. Hur är det nu det där TV-programmet heter? Så mycket bättre.
Har ni tänkt på hur även banans omgivning påverkar hur man upplever den? Avverkningen på andra sidan vägen har öppnat för ljus och luft till det artonde hålets greenområde.
Till sist måste jag utfärda en varning. Sätt er inte på bänken mellan dörrarna till 4:ans och 5:ans bagförråd! Gör man det så slår man nämligen, åtminstone om man är av min längd, bakskallen i blomlådan så att det sjunger om det. Litet märkligt att en klubb som månar om säkerheten så att man redan på första tee möts av ett missprydande skyddsnät gillrar sådana dödsfällor... Å andra sidan är det ju, på ett plan, upplyftande att man sätter skönhetsvärden framför säkerheten. 

1 kommentar:

  1. Använd huvudet sa alltid min salig far, wb Herman. Per

    SvaraRadera