fredag 7 juni 2013

Femochenhalv timme

När jag träffade Thomas i går, just när han kommit in till klubbhuset, rapporterade han att ronden tagit fem timmar. Då hade han startat tidigt. Senare i startfältet tog det (som vanligt, måste man dessvärre konstatera) snarare femochenhalv timme att komma runt. Dessutom var starterna bortåt en halvtimme förskjutna (försenade). För några bollar ska det ha tagit närmare två timmar (!) att spela de två första hålen.

Vill vi ha det så? Visst kan man säga att det är lysande att en klubbtävling drar ett stort startfält, att förhållandena var bra, att vi hade tur med vädret, att ingen gnällde, att alla hade trevligt etc etc men ändå: Femochenhalv timme?!

Är det bara jag som upplever detta som ett problem? Är det bara jag som på grund av de absurda rondtiderna och all väntan ute på banan helt tappat lusten att vara med? Tycker styrelsen/TK att situationen är bra (eller ens under kontroll)? Eller finns det några som helst planer på att vidta åtgärder? Det här handlar ju, hur man än ser det, om klubbens kärnverksamhet. I min värld är det en viktig och angelägen fråga.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar