torsdag 8 december 2011

Julpaket?


Det här med att spela golf på vintern började faktiskt inte med Vintertouren. Det började med LeMo:s tävling Julklappen som sedan starten spelats varje år med undantag av förra året. Nu - på lördag - är det dags igen!


De två stora svarta paketen är en leverans till LeMo som kom nu för en knapp timme sedan. Jag kan naturligtvis inte garantera att allt i paketen är till prisbordet (en del kan ju tänkas vara sådant som ska säljas i shopen som kommer att vara öppen) men att det (som vanligt) blir fina priser är jag övertygad om.


Julklappen brukar mönstra ett (för årstiden) stort startfält och även andra än de vanliga vinterkrigarna brukar dyka upp. I år ser ju förhållandena ut att bli vettiga (även om det kanske kommer en del snö nu under natten mot fredagen). För er som inte varit med förr är det bara att gå in på Vintertourens hemsida (klicka på länken ovan) så får ni klart för er vad som gäller.


Jag tror faktiskt att jag ska vara med och spela i helgen. Det känns som om formen kommer smygande. Ett litet träningspass på Golfpunkten i kväll vore kanske inte helt fel...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar