onsdag 18 april 2012

Lägesrapport från 18-hålsbanan


Dammen på hål 14 börjar nu få sin form. På bilden ovan jobbas det med att snygga till slänterna som sedan ska få ett lager jord och besås med gräsfrö. Vidare ska dräneringsledningar dras från den nuvarande sura delen av fairway och, om jag fattat rätt, även ett rör mellan dammen och diket som går i vägkanten. Det blir nog bra.



Den nya teen på hål 12 ser faktiskt ännu större ut nu när den ftt (eller håller på att få) gräs på sig. Jag kan inte påminna mig att jag någonsin stått på (eller ens sett) en så stor tee. Den är mer än dubbelt så stor som den på hål 1...



Från bakkant av den nya teen blir det ca 180 meter till flaggan och från framkant ca 120 meter. Förutom att det nu finns möjlighet att sätta upp hålet kortare från röd tee så ligger den utslagsplatsen nu ca en meter högre än vad den gjorde tidigare. Nu bör alla nå vattnet på utslaget.

1 kommentar:

  1. Har du glömt bort det ursprungliga tee't på 7:e 9- hålsbanan. Det var visst ca 75 m långt från början! För detta tee kan väl knappast vara större, eller?

    SvaraRadera