torsdag 2 april 2015

Han kommer inte!

Läste just på Shackelfords blogg att man på Augusta National ordnat med provisoriska skyddsnät för att skydda allmänhet och funktionärer om Tiger Woods skulle dyka upp, detta då hans närspel för närvarande inte är helt tillförlitligt utan han sprider bollarna som en sprinkler. Näten är lika fula som de som sitter (eller hänger) här och var på våra banor (fast näten på Augusta är sprillans nya och grönmålade) men de har fördelen att vara försedda med hjul så att man kan rulla undan eländena.

Jag har en nyhet: Han (Woods) kommer inte hit! Vi kan lugnt ta ner näten.

2 kommentarer:

  1. Nej nät behövs bara om de är till för en säkrare golf, men vi i Sveriges bästa golfklubb ropar FORE men det gör man ju sällan på PGA.

    MVH//Yngve

    SvaraRadera
  2. Visst är det viktigt att man varnar andra om man råkar slå för långt eller för snett men lika självklart är att man är uppmärksam när man är på golfbanan. Man är där för att spela golf och förutsätts ha koll på vad som händer runtomkring. Vill man pladdra eller tänka på annat så kan man göra det någon annanstans, tex på klubbhusterrassen, än ute på banan. Det är, enligt min bestämda uppfattning, något i grunden fel när man anpassar banan efter dem som inte förstår hur man ska uppföra sig där. Och så är de fula, näten. Vi hatar dem.

    SvaraRadera