fredag 5 maj 2017

Anordna EN tävling på Nya banan?

Personligen så tycker jag att åtminstone hälften av våra klubbtävlingar skulle spelas på Nya banan. Tävlingsronderna brukar gå så långsamt att man får vara ute på banan tillräckligt länge även om det bara är tolv hål som spelas. Dessutom (men det är vid sidan av dagens ämne, så anser jag att rullande start och första starttid kl 12.00 borde vara huvudregeln för de där straffvandringarna i morgondaggen för en sk kanonstart kan åtminstone jag vara utan).




Om man ska ta nedanstående klipp ur det senaste nyhetsbrevet från seniorkommittén som ett positivt tecken eller som en ytterligare bekräftelse på motståndet mot att lägga tävilingar på Nya banan är jag ännu inte riktigt klar över...


12-hålstävling på Nya banan?Flera äldre seniorer spelar endast Nya banan. Några propåer har kommit om att ordna en tävling där (i så fall på annan dag än torsdag och öppen för alla seniorer).Om du vill delta i en sådan tävling anmäl intresse till Tommy Richardson via mail motor@telia.com.Om minst 10 anmäler sig ordnar vi en tävling på Nya banan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar