fredag 24 juli 2015

Up and down


För alla oss som inte rutinmässigt jagar birdies handlar golfen mycket om up and down, dvs att med två slag få bollen upp på greenen och ner i hålet. Kan man acceptera detta, dvs hemfalla åt vad de som inte begriper bättre kallar fegspel, blir det fler par och färre dubbelbogeys. Att alltid slå drive från tee för att sedan försöka sig på heroiska inspel (dvs att försöka träffa greenen med en längre klubba än den längsta järnklubba man är hyfsat säker med) ger i längden det motsatta resultatet.

Den här veckan har up and down för mig mest handlat om att kunna ta mig upp ur sängen och sätta ned högerfoten på golvet utan att något går på tok men snart går jag tillräckligt bra för att åka ut till klubben igen. Och fotografera.

4 kommentarer:

 1. Åter från SOMMAR på Mallis med Barnbarnen, de behöver lite sol innan skolstarten. Nu är det som vanligt igen många fina bilder och många roliga kommentarer. Trist med din tå, hoppas att du köpte skorna hos LM så du kan få skadestånd för sveda och värk samt utlägg för dyra droppar och piller samt salva.
  MVH//Yngve

  SvaraRadera
 2. Hej nu är det åter så tyst och stilla, har du hört den om Sven Gren med sitt extra ben, nej ut och fota och skriv roliga inlägg.

  MVH//Yngve

  SvaraRadera
 3. Vad är SNART, inget nytt på en månad. Hur mår FOTEN? Kan vi få en bild på plågan!

  MVH//Yngve

  SvaraRadera