lördag 2 februari 2013

En februarilördag på Sveriges bästa golfklubb



I förmiddags återupptogs VinterTouren. OM man nu nödvändigt ska illfänas med golf mitt i vintern när förnuftiga golfare ställt undan sina klubbor och unnar sina kroppar (och själar!) några månaders välbehövlig vila så hade förhållandena inte kunnat vara bättre.


Den kalla natten hade gjort underlaget ännu hårdare än vad det var vid lunchtid i går och nu studsade bollarna snarare än att de pluggade sig. Lättletat och lätt att gå, således, och anständiga rondtider! Det gillar jag!


Lasse berättade (i all blygsamhet) att han börjat ronden med tre birdies på raken.




TL:andet sköttes av Hans Hörting och det verkade funka bra. Han mailade mig den nedan intagna resultatlistan (INTE scrolla och tjuvkika!). Däremot fanns det (vilket var en missräkning för fotografen som bespetsat sig på att snylta) inget gemensamt fika utan hade deltagarna egna termosar och, i förekommande fall, mackor. Det funkar naturligtvis det med men nog sätter det gemensamma fikat (även när man inte tänkt snylta) en guldkant på de här tillställningarna.


Nå, hur gick det då? Vem vann? Skulle Lasses hårdträning (se gårdagens blogginlägg) och hans starka öppning räcka till seger?


Nope! Tydligen gjorde Lasse en massa andra scorer som börjar på B och en annan gammal snöräv knep segern. En tvåflaskors, till på köpet, dvs vinst såväl netto som brutto. Sådant kräver sin man. Jag har själv gjort det. Grattis Thomas!

Så här ser den kompletta resultatlistan ut:

1 Thomas Eriksson 30
2 Lars Runhem         33
3 Max Hermelin         33
4 Anneli Holgersson     34
5 Tommy Ohlsson        35
6 Peter Bergström        36
7 Samuel Hermelin      36
8 Arne Andersson        39
9 Jorma Tähtinen        39
10 P-A Karlsson        40
11 Hans Hörting        41

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar