torsdag 27 januari 2011

Sören och Lasse

Sören Andersson och Lars Norblad efter en nyss aväten arbetslunch i klubbhusrestaurangen.


Egentligen så kunde jag ha återanvänt rubriken "Goa gubbar" för det här inlägget (liksom för gårdagens) men det blir nog redigare så här. Sören Andersson (han som sitter till vänster med armarna i kors) är ett levande bevis på att man inte nödvändigtvis behöver börja med golf i koltåldern för att nå framgångar. Själv tog han upp golf när han var femtio fyllda men blev snabbt (han har bollsinne och tävlingsskalle, vissa skulle nog rentav kalla honom för tjurig, som få) en skicklig spelare. Dessutom är han en duktig ledare och ganska snart fick han förbundsuppdrag (bla som kapten för olika amatörlandslag i de något högre åldersklasserna) vilket naturligtvis var kul för honom och smickrande för klubben men ledde till att vi fick klara vår egen elitverksamhet utan honom. Nu är han dock åter involverad i elitkommittén.


Mannen till höger i bild är Lars Norblad. Han är kanske inte riktigt lika vass som Sören när det gäller att få ihop en låg score men är ändå en skicklig och entusiastisk golfare. Han är dessutom en av klubbens absoluta stöttepelare. För närvarande är han ledamot av TK (tävlingskommittén) vars ordförande han tidigare varit. Han har också jobbat i receptionen och kör ibland gräsklippare ute på banan. Dessutom är han konstnärligt begåvad och gammal reklamare, talanger klubben genom åren haft både nytta och glädje av.

Sören och Lasse är båda kanonkillar och fina golfare. Att spela med någon av dem är en ren njutning. Det är sådana medlemmar som bidrar till att göra klubben till Sveriges bästa golfklubb

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar