tisdag 29 januari 2013

Den här blanka 2,5-kilos havsöringen landade jag på nyårsdagens förmiddag. Årets säsong har börjat bra!
Nu är det väldigt länge sedan jag rörde en klubba, såg en tävling på TV, var inne på någon golfrelaterad hemsida, läste i en golfbok eller ens tänkte på golf. De senaste reklambladen från förbundet - Svensk Golf - gick obläddrade till pappersåtervinningen och den vedervärdiga Golf & Affärer (eller vad den nu heter) fann direkt sin plats bland soporna. Vissa saker måste helt enkelt brännas.

Men... I går fann jag mig plötsligt hålla en spoon (en Cleveland Classic) i handen och litet senare konstaterade jag att Wood och Woods vunnit varsin tourtävling. Plötsligt var jag inne på Sveriges bästa golfklubbs hemsida och om jag fattat informationen där rätt så öppnar klubbens egen golfhall i eftermiddag. Man kanske skulle offra en timme och en femtiolapp för att se om det känns bra/kul att slå litet bollar och slänga litet käft. För helt har nog inte den här kroniska åkomman gått över. Jag har bara haft en bra period.


Saxat från hemsidan:


Golfhallen öppen!


Du hittar oss i gamla FORDS lokaler, mittemot badhuset.
Vi har tre utslagsplatser och stor puttinggreen!
Det kostar 50 kronor och du får slå så mycket bollar du vill och putta så länge du vill. Du som är upp till 15 år får träna/pröva på gratis medan övriga juniorer får betala 25 kronor.

Öppettiderna kommer att vara följande:
Tisdagar och torsdagar 16-20.
Lördagar och söndagar 12-16.

Är det många kan hallen vara öppen längre och vice versa.
Passa på att börja träningen inför en spännande säsong, och glöm inte att ta med en kompis, granne, arbetskamrat eller annan bekant som kan få pröva på att spela lite golf!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar