lördag 31 oktober 2015

Nedräkning

Idag om en vecka spelas VinterTourens premiäromgång. Just nu, faktiskt, så någon sovmorgon blir det inte fråga om. Och tolv hål ska tydligen spelas. Varför det? Med den gamla ordningen så hann man ju faktiskt kombinera deltagande med att hinna utföra brådskande ärenden (läs: besök på Systembolaget). Jag tycker att man ska fundera en gång till över den saken. Med de förhållanden som nu råder är det väl ingen stor sak men om det blir fråga om tuffare förhållanden (typ vinterditon) så lär tröskeln för att ställa in bli ännu lägre än den redan är (och det vore synd).

För övrigt så tycker jag att den gemensamma frukosten innan start bör återinföras. OK att ingen vill ta på sig att agera markententeri under hela säsongen men man kunde väl tänka sig ett rullande schema? Eller att veckans segrare som en ren hederssak bjöd på frukost påföljande lördag?

1 kommentar:

  1. Vi spelare blev chockade av våran ordförande Kjell Gustavsson bestämde att Vintertouren skall spelas över 12 hål,efter protester fick vi igenom att om väderleken , regn eller snö så spelas det 9 hål
    Lars Runhem

    SvaraRadera